Prowadząc swoją restaurację, zapewne zdajesz sobie sprawę, jak ważne jest utrzymanie sprawności wszystkich urządzeń, które pomagają przygotować posiłki dla gości, a także przechowywać żywność. Do nich należą między innymi stoły i szafy chłodnicze. Ich regularne serwisowanie przyczyni się do przedłużenia ich funkcjonowania.

Serwisowanie maszyn chłodniczych

Wydatek, z jakim należy się liczyć, podczas zakładania restauracji jest duży. Dlatego też w miarę upływu czasu właściciele chcą, aby wszystkie urządzenia działały jak najdłużej i dobrze spełniały swoją rolę. Żeby utrzymać je w takim stanie, warto regularnie przeprowadzać serwisowanie sprzętu.

Specjaliści z Bromar Serwis zajmują się nie tylko naprawą, ale także i sprzedażą wyposażenia do kuchni i barów od renomowanych producentów, dlatego też, jeśli jesteś w posiadaniu jakiegokolwiek sprzętu z poniżej wymienionych marek, możesz liczyć na fachową pomoc ze strony zespołu.

Serwisy przeprowadza się stołom chłodniczym oraz mroźniczym. Te pierwsze wykorzystywane są do przygotowywania sałatek czy pizzy. Mogą być one rozbudowane i wyposażone w dodatkową pokrywę uchylną czy z wentylacją.

Modele urządzeń chłodniczych do lokali gastronomicznych

Wybór profesjonalnego sprzętu chłodniczego, w który musza zaopatrzyć się właściciele lokali gastronomicznych nieustannie się powiększa, a jego technologia staje się coraz bardziej nowoczesna. Do wyboru są modele takich producentów jak Bartscher, Tecnodom, Grafen, Rilling czy Pluss. Inwestycja w wysokojakościowe materiały i urządzenia może zwrócić się w szybkim tempie.