Nie sztuką jest zainwestować w nowe narzędzia i urządzenia do swojego zakładu czy sklepu. Sztuką jest utrzymać te, które już posiadamy, w dobrym stanie. Specjaliści z firmy Jandik Zakład usługowo-handlowy Janusz Szlapański od lat dbają o to, aby utrzymać wysoką jakość maszyn i urządzeń krajalniczych, sit i noży. Dzięki ich pracy maszyny przemysłowe mogą zyskać nowe funkcjonalności. Sprawdź, co dokładnie oferują przedstawiciele firmy.
Ostrzenie noży dla branży gastronomicznej
Zakłady mięsne, sklepy spożywcze i szeroko pojęty przemysł spożywczy potrzebuje nie tylko doświadczonych specjalistów w codziennej pracy, ale i jakościowych narzędzi i urządzeń w produkcji i sprzedaży. Do takich należą krajalnice, kostkownice, urządzenia do mielenia mięsa. Ich częsta eksploatacja powoduje jednak, że poszczególne części i elementy maszyn mogą wymagać pewnych działań renowacyjnych. Wcale nie musisz wydawać pieniędzy na nowy sprzęt, ale możesz skorzystać z oferty firmy Jandik Zakład usługowo-handlowy Janusz Szlapański. W zakres usług oferowanych przez przedsiębiorstwo wchodzą takie aktywności, jak ostrzenie noży do kutra misowego, ostrzenie wkładek wymiennych do kutrów przelotowych, ostrzenie noży rzeźniczych i kucharskich.
Urządzenia, których ostrzeniem się zajmujemy, wykorzystywane są do rozdrabniania mięsa, mieszania i krojenia. To podstawowe zadanie sklepów mięsnych i zakładów, dlatego staramy się o wysoką jakość naszych świadczeń.
— podkreślają przedstawiciele firmy.
Certyfikowane usługi ostrzenia
Fachowo realizowane usługi ostrzenia potwierdzane są przez liczne certyfikaty, jakie otrzymują specjaliści. Wysoka jakość świadczonych usług pozwala zaoszczędzić koszty związane z zakupem nowych urządzeń. Przedsiębiorstwa, które nie muszą kupować nowych sprzętów, za to mogą serwisować te, które już posiadają, przyczyniają się do lepszego funkcjonowania środowiska. Wykorzystywanie sprawnych jeszcze maszyn to w tym temacie bardzo ważny krok.