Małopolska firma Inter-Wen II z siedzibą w Krakowie zajmuje się dystrybucją wysokiej klasy wędlin oraz mięsa, a także sprzedażą własnej marki tradycyjnych wędlin o nazwie Magnat. Przedsiębiorstwo to posiada ponad 15-letnie doświadczenie w branży, dzięki czemu wie, jak sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Dlaczego jeszcze warto zdecydować się na współpracę z firma Inter-Wen II?
Doskonałe zaplecze logistyczno-techniczne i wieloletnie doświadczenie w branży
Firma Inter-Wen II zdobyła wieloletnie doświadczenie w branży wędliniarskiej, efektywnie współpracując i obsługując wielu polskich producentów wyrobów mięsnych, którzy zdobyli już uznanie w branży takich jak m.in. Duda, Cedrob, Animex, Indykpol, Gzella, Tarczyński, Łuków, JBB, Balcerzak, Madej Wróbel i wielu innych. Przedsiębiorstwo Inter-Wen prowadzi także od lat owocną współpracę ze sprawdzonymi dostawcami, od których zaopatruje się w doskonałe produkty zarówno, jeśli chodzi o mięsa czerwone, jak i białe.
O jakości usług świadczonych przez firmę Inter-Wen II stanowi także szerokie grono stałych klientów zgromadzonych na obszarze województwa świętokrzyskiego, małopolskiego, śląskiego czy podkarpackiego. Co więcej, przedsiębiorstwo to wykorzystuje w swojej pracy nowoczesną i zaawansowaną technicznie flotę pojazdów, jak również magazyny specjalnie przystosowane do przechowywania produktów mięsnych i wędlin w optymalnych warunkach.
Szeroki wybór tradycyjnych produktów mięsnych marki Magnat
Firma Inter-Wen II oferuje także sprzedaż własnej marki pysznych, tradycyjnych wędlin Magnat. Magnat to szeroki wybór wysokiej jakości wędlin tworzonych z dużą starannością z najlepszego mięsa. W ofercie znajdą Państwo między innymi aromatyczne szynki magnata, szynki szlacheckie, szynki bona, schab perłowy, schab magnata, pasztet herbowy, kiełbasę wiejską, krakowską parzoną, szynkę dworską czy szynkę perłową. Produkty te są zdrowe i smaczne, idealnie nadając się jako syta przekąska czy dodatek do potraw lub chleba.
Wszystkie wyroby wędliniarskie marki Magnat są także tworzone według tradycyjnych receptur zaczerpniętych z rodzinnych tradycji, jak również z mięsa z naturalnego chowu, co oznacza, że nie zawierają one żadnych antybiotyków ani sterydów o działaniu przyspieszającym proces chowu zwierząt. Mięso to pochodzi również od wyselekcjonowanych dostawców takich jak okoliczni rolnicy. Produkty marki Magnat to również wyroby pozbawione sztucznych konserwantów i wędzone wyłącznie na drewnie olchowym lub dębowym.