Wózki wypiekowe i transportowe to obowiązkowe elementy wyposażenia każdej piekarni i cukierni. Jeżeli planujesz otworzyć własny biznes lub szukasz sprzętu, który zapewni bezpieczną dystrybucję ciast, chlebów, bułek i innych wyrobów piekarskich, sprawdź ofertę firmy Bodex. Sprawdź, na co zwracać uwagę podczas wyboru wózków, i jak wybrać modele, które zapewnią sprawny przewóz i efektywną ekspozycję towaru.
Wózki piekarnicze – jak wybrać najlepsze?
W asortymencie firmy Bodex znajdziesz wysokiej jakości wózki dla piekarni i cukierni wykonane ze stali nierdzewnej. Dużym zainteresowaniem wśród klientów cieszą się ergonomiczne modele do pieców obrotowych dostępne w wielu rozmiarach (także na specjalne zamówienie).
Przedsiębiorcy, którym zależy na utrzymaniu wysokiej efektywności obsługi klienta, chętnie wybierają nasze wózki transportowe służące do przewozu blach i tac z wyrobami. Wiemy, że sprzęty piekarnicze zabierają dużo miejsca, dlatego postawiliśmy na specyficzną konstrukcję, dzięki której wózki wjeżdżają jeden w drugi, co pozwala zaoszczędzić przestrzeń
– mówi pracownik firmy Bodex. Oferta firmy obejmuje także modele zabudowane i z dodatkową termoizolacją, a także wózki do studzenia pieczywa.
Wózki szpilkowe do piekarni – charakterystyka
Klienci, którzy poszukują elastycznych rozwiązań, chętnie decydują się na wózki szpilkowe w wersjach pojedynczej lub podwójnej. Ich konstrukcja sprawia, że użytkownik może włożyć różne blachy niezależnie od rozmiaru. Pracownik Bodex zaznacza jednak, że takie modele odznaczają się nieco mniejszą stabilnością, ale dają za to możliwość wprowadzenia dowolnej liczby pólek.
Jeżeli nie jesteś przekonany, które rozwiązanie będzie najlepsze, i jaki sprzęt piekarniczy najlepiej sprawdzi się przy konkretnym obłożeniu zakładu, skorzystaj z porad specjalistów z firmy Bodex. Z pomocą fachowców dobierzesz kompleksowe rozwiązania dopasowane do specyfiki Twojej działalności i z łatwością zmodernizujesz swój zakład.