Wyniki dla frazy: pizza salami w lokalizacji dolnośląskie - 5 firm.

  • ul. Towarowa 8, 58-140 Jaworzyna Śląska
    ...przede wszystkim kuchni polskiej, ale też włoskiej. Korzystamy ze świeżych składników, co w połączeniu z umiejętnym przyprawianiem przekłada się na doskonały smak posiłków. Polecamy pizze, makarony, dania z grilla, żurek, schab, pierogi, pstrąga smażonego i domowe ciasta. Dania serwujemy w klimatycznym, drewnianym wnętrzu albo na tarasie. Z kolei...
  • ul. Armii Krajowej 30, 59-800 Lubań
    ...Nasza firma to miejsce przeznaczone dla całych rodzin. Zajmujemy się serwowaniem pizzy i różnego rodzaju dań obiadowych, makaronów czy sałatek, ale posiadamy również salę zabaw przeznaczoną dla najmłodszych. Znajduje się tam różnorodne wyposażenie dla pociech w każdym wieku. Proponujemy swoim klientom 19 różnych smaków pizzy. Posiadamy bardziej...
  • ul. Jelenia 28A, 52-316 Wrocław Fabryczna
    ...aromatyczne sosy, aż po delikatną rukolę czy włoską burratę. W ofercie posiadamy aż 35 rodzajów pizzy, w tym: - klasyczną Margheritę, - oryginalne kompozycje z oliwą truflową, - pizze z gorgonzolą i burratą, - pizze z salami. Nasza pizza dostępna jest w dwóch rozmiarach, a dla najbardziej głodnych – także w wersji megapizza. Zadbaliśmy...
  • ul. Cicha 4, 58-200 Dzierżoniów
    ...steak, antrykot, warzywa grillowane, ziemniak z ogniska, demi glace; - pizza quatto carne, pelati san marzzano, mozzarella, salami napoli, salami pikante, prosciutto cotto, guanciale; - sushi (zestawy i pojedyncze rolki). Na miejscu można zamówić również desery, drinki, ciepłe i zimne napoje, wina, piwo oraz likiery. Nasza restauracja to nie tylko...
  • ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 104, 50-014 Wrocław Stare Miasto
    ...urek na zakwasie, z jajkiem, kiełbasą i suszonymi grzybami. Nasze naleśniki na słodko oraz pierogi, nadziewane m.in. kapustą i pieczarkami czy mięsem z kaczki, zaspokoją Waszą ciekawość smakową. Nie ograniczamy się tylko do kuchni polskiej, dlatego w naszym menu znajduje się także bogaty wybór pizz, takich jak prosciutto e funghi, salami...
Newsletter