Baza wiedzy dla małych i średnich firm
Czym jest błąd medyczny? Poznaj kilka przykładów
2023-02-17

Dochodzenie odszkodowań za błąd medyczny to zadanie dla specjalistów, którzy posiadają nie tylko szeroką wiedzę prawną, ale sukcesu na polu likwidacji szkód.
Dochodzenie zadośćuczynienia za wypadek komunikacyjny
2023-02-17

Sprawnym dochodzeniem zadośćuczynień za wypadek samochodowy zajmują się takie kancelarie radców prawnych, jak na przykład EVENTUM ODSZKOWANIA z Poznania.
Projektowanie kartonów – czym jest katalog FEFCO?
2020-04-29

Projektowanie kartonów oraz ich prototypów – np. opakowań klapowych lub kaszerowanych – opiera się wielokrotnie o standard międzynarodowy FEFCO.
Jak dokładnie realizowany jest przeładunek materiałów sypkich?
2020-04-02

Materiały sypkie wymagają odpowiedniego przeładunku, który wykonuje się najczęściej z użyciem specjalnych ładowarek. Co oferują w tym zakresie profesjonaliści?
Profesjonalne układanie kostki brukowej
2020-04-02

Dobrym wykonawcą parkingów, placów, ścieżek, schodów, czy też chodników z kostki brukowej jest renomowana firma KAROL FHU, działająca w woj. mazowieckim.
Podstawowe parametry węgla kamiennego
2020-04-02

Do celów ogrzewania mieszkań oraz domów, najlepszym typem węgla jest ten kamienny w kategorii 32. Najlepiej kupować węgiel od polskich producentów.
Wynajem dźwigu wraz z operatorami
2020-04-02

Wynajem dźwigu wraz z operatorami to opcja idealna dla małych rozwijających się firm, czy dużych przedsiębiorstw realizujących wiele zamówień budowlanych.
Kasa fiskalna ONLINE – obowiązek, czy wybór?
2020-04-29

Kasy fiskalne ONLINE to kategoria urządzeń fiskalnych, które łączą się i w zautomatyzowany sposób komunikują się z Centralnym Rejestrem Kas.
Czy warto wybrać ogrzewanie podłogowe?
2020-04-02
Ogrzewanie podłogowe jest coraz chętniej wybierane przez właścicieli domów jednorodzinnych. Jakie są jego największe zalety i komu powinieneś zlecić wykonanie?
Kiszone warzywa – jak dobrze je wybrać?
2020-04-02

Podczas zakupu kiszonych warzyw musimy zwrócić uwagę na jej wygląd, zapach oraz smak. Musimy być pewni, że w trakcie kwaszenia warzyw nie wykorzystano octu.