Baza wiedzy dla małych i średnich firm

Czym jest błąd medyczny? Poznaj kilka przykładów

2023-02-17
Dochodzenie odszkodowań za błąd medyczny to zadanie dla specjalistów, którzy posiadają nie tylko szeroką wiedzę prawną, ale sukcesu na polu likwidacji szkód.

Dochodzenie zadośćuczynienia za wypadek komunikacyjny

2023-02-17
Sprawnym dochodzeniem zadośćuczynień za wypadek samochodowy zajmują się takie kancelarie radców prawnych, jak na przykład EVENTUM ODSZKOWANIA z Poznania.

Projektowanie kartonów – czym jest katalog FEFCO?

2020-04-29
Projektowanie kartonów oraz ich prototypów – np. opakowań klapowych lub kaszerowanych – opiera się wielokrotnie o standard międzynarodowy FEFCO.

Jak dokładnie realizowany jest przeładunek materiałów sypkich?

2020-04-02
Materiały sypkie wymagają odpowiedniego przeładunku, który wykonuje się najczęściej z użyciem specjalnych ładowarek. Co oferują w tym zakresie profesjonaliści?

Profesjonalne układanie kostki brukowej

2020-04-02
Dobrym wykonawcą parkingów, placów, ścieżek, schodów, czy też chodników z kostki brukowej jest renomowana firma KAROL FHU, działająca w woj. mazowieckim.

Podstawowe parametry węgla kamiennego

2020-04-02
Do celów ogrzewania mieszkań oraz domów, najlepszym typem węgla jest ten kamienny w kategorii 32. Najlepiej kupować węgiel od polskich producentów.

Wynajem dźwigu wraz z operatorami

2020-04-02
Wynajem dźwigu wraz z operatorami to opcja idealna dla małych rozwijających się firm, czy dużych przedsiębiorstw realizujących wiele zamówień budowlanych.

Kasa fiskalna ONLINE – obowiązek, czy wybór?

2020-04-29
Kasy fiskalne ONLINE to kategoria urządzeń fiskalnych, które łączą się i w zautomatyzowany sposób komunikują się z Centralnym Rejestrem Kas.

Czy warto wybrać ogrzewanie podłogowe?

2020-04-02
Ogrzewanie podłogowe jest coraz chętniej wybierane przez właścicieli domów jednorodzinnych. Jakie są jego największe zalety i komu powinieneś zlecić wykonanie?

Kiszone warzywa – jak dobrze je wybrać?

2020-04-02
Podczas zakupu kiszonych warzyw musimy zwrócić uwagę na jej wygląd, zapach oraz smak. Musimy być pewni, że w trakcie kwaszenia warzyw nie wykorzystano octu.
Newsletter