Opis działalności firmy Drąg s.c. Zakład Przetwórstwa Mięsnego w Góra Motyczna
Drąg to zakład produkcyjny znajdujący się w Górze Motycznej, w powiecie dębickim, na terenie województwa podkarpackiego. Zakład działa od lat osiemdziesiątych XX wieku.
Produkty i usługi
W ofercie znajdują się różnego rodzaju wyroby takie jak wędliny z mięsa wieprzowego oraz wołowego. Dostępne są też:
- golonki tradycyjne,
- schaby w galarecie,
- lencze,
- łopatki,
- żeberka,
- słoniny,
- polędwiczki,
- podroby wieprzowe: wątroba, płuca, serca, ozory, nerki,
- mortadele,
- kaszanki,
- salcesony.
Warto podkreślić, iż w zakładzie zawsze jest świeże oraz smaczne mięso, które pochodzi od sprawdzonych i rzetelnych dostawców. Ponadto na terenie zakładu prowadzony jest ubój. Drąg ma też wysokiej jakości mięso wołowe, które nie posiada żadnej chemii oraz antybiotyków. W tym zakresie sprzedawane jest mięso wołowe, kości rosołowe oraz mięso pieczeniowe. Drąg wytwarza również szynki wieprzowe metodą tradycyjną. W tym zakresie oferuje:
- szynkę hetmańską,
- szynkę pieczoną lub gotowaną,
- szynkę białą.
Uzupełnieniem oferty są tradycyjne, pyszne kiełbasy ze świeżego mięsa. W sprzedaży dostępna jest też kiełbasa lubuska, zwyczajna, rzeszowska oraz grillowa. Ponadto firma zajmuje się skupem trzody. Zatrudnieni pracownicy to osoby kompetentne, które swoją pracę wykonują z ogromną pasją i zaangażowaniem. Chętnie doradzą Państwu w doborze odpowiedniego produktu. Wszystkich zainteresowanych Drąg zaprasza do skorzystania z oferty.
Zasięg działania
Firma Drąg s.c. Zakład Przetwórstwa Mięsnego z lokalizacji: Góra Motyczna świadczy usługi m.in. w wymienionych obszarach:
lubelskie, małopolskie, podkarpackie, świętokrzyskie